AdSence

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Asuntolaelämää 3.


Tänä aamuna tädit olivat pahalla tuulella. Olivat kuulemma joutuneet pyyhkimään kaikki astiat uudelleen, ne kun olivat olleet täynnä violetteja karvoja. Ymmärsin heti, mistä oli kysymys ja näin tätienkin ymmärtäneen, sillä kaikkien katseet riippuivat Anjalta saamassani violetissa mohairtakissa. Se oli ollut päälläni myös edellisenä iltana… Nolona riisuin sen ja kiikutin huoneeseen.

Perjantaina menen katsomaan Siljaa, koska Viljami ja Selma menevät Kajaaniin. Selmalla on tentti siellä kuudelta. Hän käy tenttimällä lukiota, joka keskeytyi, kun hän sai Siljan. Lauantaiaamuna lähden klo 6.30 Anjan luo Puolangalle hiihtolomaksi. Silloin olisi kyllä vielä hiihtokilpailut koulussa, mutta koska olen sai­ras, jätän ne väliin. Toivottavasti rehtori ei laita minua loman jälkeen hiihtämään järven yli kirkolle ja takaisin…

***

Meinasinpa jäädäkin sinne Puolangalle, sillä kuljettajat äleytyivät lakkoon, joten Viljamin piti hakea minut pois, ja samassa kyydissä tuli Anjakin käymään kotona. Myös opettajat uhkasivat lakolla ja hihkuimme jo riemusta, niin ihanaa se olisi ollut, mutta ne vain aikoivat, eivät poikineet.

Ruotsin kokeista tuli 9½. Ens lauantaina saamme sitten ne väli­todistukset…

Ei kommentteja: